We Are Padel som arbetsgivare

Vi värdesätter våra medarbetare högt och jobbar kontinuerligt för att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi vill vara en arbetsplats där man mår bra och har högt engagemang för att bygga gemenskap och ett företag vi är stolta över. För oss är det självklart att alla medarbetare ska ha en trygg anställning med bra villkor, därför är alla våra bolag och alla våra anställda anslutna till HRF/Visitas kollektivavtal.

Några exempel på förmåner i anställningen:

  • Tjänstepension
  • Föräldralön
  • Försäkringar i arbetet
  • Garanterade årliga löneökningar
  • Sjuklön
  •  Trygghetsråd
  •  Föräldrapenningtillägg som ger dig mer pengar under föräldraledighet
  •  Bra personalrabatter på produkter i våra shopar
  • Gratis padel, där våra anställda får spela sin del gratis när de bokar en bana på någon av våra anläggningar i Sverige. 

Vår Värdegrund

Värdegrunden är viktig för oss och är utgångspunkten i allt vi gör. Vi har en värdegrund formulerad i tre värdeord som förklarar vad vi står för och vad vi tror på. Värdeorden gemenskap, engagemang och stolthet beskriver vår kultur och hjälper oss att sträva mot samma mål.

Gemenskap

We Are Padel är en mötesplats för alla, och vi ska vara en självklar del av kundernas vardag. Genom att alltid vara tillmötesgående, vänliga och glada ser vi till att alla känner sig välkomna – oavsett ålder, samhällsklass och kön. Genom att vara personliga och opretentiösa ser vi till att We Are Padel är en plats där kunder och medarbetare trivs, umgås och mår bra. Vi hjälper varandra, känner tillhörighet och gemenskap. Det är vi – medarbetare, medlemmar och kunder – som är WAP. We Are Padel – together.

Engagemang

På WAP har vi en vilja att alltid göra det lilla extra för våra kunder som alltid ska känna sig välkomna och omhändertagna. Vi strävar efter att våra anläggningar alltid levererar en premiumkänsla, i både stort och smått. Vi som jobbar här är självklart hjälpsamma mot varandra men också självgående. Vi tar egna initiativ och vågar fatta egna beslut. Vi försöker alltid hitta lösningar på problem, kommer med förbättringsförslag och idéer. Vi ser till att det händer saker och att de bra idéerna förverkligas.

Stolthet

På WAP är vi stolta över vad vi åstadkommit, att vi är med och driver utvecklingen av padel i Sverige. Vi har självförtroende, tror på vår idé och tänker fortsätta utmana och leda utvecklingen. Vi är starka ambassadörer för padel, för en hälsosam livsstil, för en rolig gemenskap och en aktiv vardag där människor mår bra.


"Jag är övertygad att våra medarbetare är avgörande för hur vi lyckas nå våra mål och driva utvecklingen av padelsporten framåt. Att få arbeta med sport och kunduppleverser är något jag brinner för väldigt mycket. Jag är stolt att vara en del av We Are Padel. Jag är stolt över det stora engagemang som finns i våra anläggningar och att vi tillsammans bygger en gemenskap för alla."
– OSCAR FAGERström, vice Country Manager