We are padel | WAP Padel Club Sverige

Partnerskap WAP padel club

Kontakta oss om du har några frågor

Vad arbetar vi med på wap padel club?

Vi på WAP Padel Club ska bedriva  barn-, ungdoms- och seniorverksamhet, där människan står i centrum och gemenskap är viktigt för att få engagerade och stolta medlemmar. Denna grundläggande idé är gemensam för alla WAP padel Club Sveriges medlemsföreningar och ska genomsyra arbetet vi gör.

Vår vision är att göra padel till en folksport och att genom den gemensamma värdegrunden, stödja föreningarna till att göra en så bra verksamhet som möjligt för barn och ungdomar. 

WAP padel club sverige utvecklingsområden

Utbilda ledare – just nu utbildas våra ledare via Huvudtränare Dani Dios. Våra ideella föreningsledare får chansen att delta på digitala fortbildningsträffar för att sätta focus på rätt saker när det gäller barn och ungdomspadel.

Vi arbetar för att tillsammans presentera det vi gör inom WAP Padel Club Sverige och genom det knyta till oss samarbetspartners som delar vår vision och värdegrund och vill vara med i utveckling av padel för barn och unga.

Tillsammans med Emmie Ekdahl och Dani Dios tar vi ett steg i riktningen att få barn och ungdomar att träffa fler i sin åldersgrupp, skapa nätverk och vilja tävla tillsammans. Vi startar med ett läger där 24 ungdomar har chans att under två dagar ta del av Emmie och Danis kunskap tekniskt, taktiskt, socialt och mentalt. Vi arbetar för att bygga långsiktiga och hållbart idrottande för ungdomar.

Genom processer och stöddokument hjälper vi styrelserna framåt. Vi vill uppmuntra alla till de lokala stöd som finns för föreningar genom idrottskonsulenter på RF-SISU distrikten.

Vi stödjer våra WAP föreningar i ansökningsförfarandet och kommer tillsammans fram till olika former av projekt som kan stimulera de lokala likväl som de rikstäckande aktiviteterna.

Vi har en ambition om att under 2023 satsa på unga ledare genom olika utbildningsinsatser – hör av er till oss om ni vill höra mer om detta.

Redan nu under vår första höst kommer föräldrautbildningar arrangeras. Vi kommer att bjuda in föräldrar från alla WAP föreningar för att delta digitalt. Först ut är Johan Fallby som föreläser den 5/11 ca kl 11.30 om stödjande föräldraskap till idrottande barn. Vi kommer livesända denna föreläsning och länken kommer finnas tillgänglig

Vi vill ligga med i framkant för att se vad forskningen säger om barn och ungdomsidrott.

Kontakt för företag

Vill ditt företag bli partner till WAP Padel Club Sverige och bidra till att göra padel till en folksport genom barn och ungdomsverksamhet? 

Kontakta Johanna Wall via mejl johanna.wall@wappadelclub.se eller på telefon 072-2131866, så berättar hon vad ett partnerskap innebär.

Varmt välkomna till wap padel club sverige!

BLI MEDLEM


Du tecknar ditt medlemskap i MATCHi. Sök upp din WAP-anläggning och sedan hittar du ”Ansök och betala nytt medlemskap här” högst upp på anläggningens sida.

Vill du komma i kontakt med oss?