We are padel | WAP Padel Club Sverige

Medlemskapet 2022

Kontakta oss om du har några frågor

Var blir jag medlem?

Idag är du medlem i vår kundklubb eller i din lokala WAP Padel Club (om den startats). Detta ger dig förmåner i hela Sverige på WAP:s anläggningar. Så snart en lokal WAP Padel Club är startad erbjuds alla att istället flytta över sitt medlemskap in i den lokala föreningen. Detta kostar inget extra men man behåller samma nationella förmåner!

Går pengarna till WAP Holding AB? Hur används pengarna för mitt medlemskap? 

Pengarna som betalas in i Matchi för ditt medlemskap går till föreningsutveckling! Pengarna bokas per ort där man är registrerad och märks för att gå till föreningsutveckling mot barn och ungdom.

Så snart en WAP Padel Club startat i er stad (fått medlemskap i Svenska Padelförbundet, Riksidrottsförbundet och i WAP Padel Club Sverige) kan medlemspengar flyttas över till den lokala föreningen och är en start till driften av föreningens verksamhet.

Om en stad inte startar förening under 2022 går pengarna till barn och ungdomsverksamhet genom alliansen WAP Padel Club Sverige.

Vad händer när en lokal WAP förening bildats i min hall?

Du som medlem får då chansen att bli medlem i idrottsföreningen och därigenom flyttas din medlemsavgift över från Matchi till din lokala WAP Padel Club (samma förmåner gäller som i kundklubben) Detta gör att den lokala föreningen får ett stort medlemsantal och även en bra ekonomisk start för sin verksamhet.

Är du intresserad av att höra mer om hur det går i just din hall med föreningsbildande. Kontakta din närmaste Hallansvarige.

Hur godkänner jag att min medlemsavgift går från kundklubben till idrottsföreningen? 

  • Du skriver under på en lista som finns i din lokala WAP hall så snart föreningen startat.

eller

  • Du svarar på det mail som gått ut till dig samma stund som föreningen bildats lokalt. Mailet kommer från Matchi

Kostar det extra att bli medlem i idrottsföreningen?

Nej, om du betalat medlemskap för 2022 i Matchi till WAP flyttas bara de pengarna över till den lokala WAP föreningen, så snart du godkänt det.

Vad händer med medlemskapet 2023?

Tanken är att dessa medlemskap hädanefter ligger i de lokala klubbarna som är anslutna till WAP Padel Club Sverige och därigenom får man även de nationella förmånerna som erbjuds inom WAP.

BLI MEDLEM


Du tecknar ditt medlemskap i MATCHi. Sök upp din WAP-anläggning och sedan hittar du ”Ansök och betala nytt medlemskap här” högst upp på anläggningens sida.

Vill du komma i kontakt med oss?