WAP | We are padel

Wap academy

We Are Padels träningsverksamhet, WAP Academy, är utvecklad och framtagen tillsammans med Dani Dios, tidigare professionell spelare i Padel Pro Tour och numera en av Sveriges mest välmeriterade tränare.


Dani Dios – Head of Academy

Dani Dios är ursprungligen från Spanien där han som ung satsade hårt på tennis. Han spelade på ATP-touren och nådde som bäst en plats på topp 600-listan. Sedan hittade han till padeln, något som ledde till att han blev professionell spelare i Padel Pro Tour (det som i dag är World Padel Tour).

Idag är Dani en av Sveriges mest välmeriterade tränare och mentor. Han har bland annat varit förbundskapten för det svenska landslaget och tränare för Mari Carmen Villalba (toppspelare på World Padel Tour). Under de senaste åren har Dani utbildat och utvecklat padelspelare på flera håll runt om i Sverige.

Med sin erfarenhet och sina kunskaper har Dani en helt unik kunskap och metodik som nu ligger till grund för vår träningsakademi, WAP Academy, med utbildade tränare som vänder sig mot såväl nybörjare och medelspelare som den svenska eliten.


WAP Academy

Vår filosofi är att erbjuda en utvecklande padelträning för alla. Ung som gammal, nybörjare som elit, oavsett ålder och nuvarande nivå. Vi erbjuder en utvecklande träningsmiljö för alla. 

Bakom WAP Academy står Daniel Dios som har utvecklat We Are Padels tränarmetodik. Dani jobbar kontinuerligt med att coacha och utveckla våra tränare runt om i Sverige med utbildningar olika steg. På så vis vill vi säkerställa att våra tränare håller en hög klass, allt för att du som kund ska känna att du får ut mesta möjliga av din träning hos oss. 

Vill du också utvecklas som tränare hos oss? Kontakta Dani på: daniel.dios@wearepadel.se

 

"Being involved for over 24 years into the padel world regardless what the task was, has given me a vision of how coaches can help players in their development, no matter what their goals are.

As a player, coach, captain of the Swedish Team, and mentor for many coaches, I can assure that the philosophy of WAP behind every coach, stands for the best: helping players to reach their goals and ambitions, regardless of their skills, making the sport accessible to anyone."

– Dani Dios, WAP Head of Academy 


Våra träningsKurser


Här nedan kan du läsa om innehållet i våra olika träningskurser. 

4-veckors kurser – träna på specifika detaljer i ditt spel

Våra 4-veckors kurser riktar sig till dig som vill förbättra specifika delar i ditt spel. Varje kurs har ett specifikt fokusområde/inriktning som praktiseras under de 4 veckorna för att du ska lära dig bemästra tekniken. 

Exempel på fokusområden kan vara: Grundslag, volleys, matchspel, smash, lobbar och positionering. 

Träningen sker i grupp om maximalt 4 personer. Varje månad släpper vi nya kurser med ett nytt fokusområde, allt för att du ska kunna utveckla olika delar i ditt spel på bästa sätt.
Antal deltagare: Max 4 deltagare
Längd: 60min vid 4 tillfällen
Pris för kursen: 1000kr/person 
Nivåer: Oberoende av nivå
Anmälan: Via Matchi

8-veckors kurser – Lär dig grunderna eller fördjupa dina kunskaper

Den optimala kursen för nybörjare som vill lära sig grunderna och spela sin första match, eller de mer erfarna spelarna som vill fördjupa de taktiska och tekniska delarna i sitt spel.

Målsättningen är att vi tränar på de specifika slagen och varierar det med matchspel och olika matchsituationer där man tränar både försvar och anfallsspel.

Grupperna kommer att vara nivåanpassade för att ni som spelarna på bästa sätt ska kunna jobba ihop och utveckla era kunskaper tillsammans.
Antal deltagare: Max 4 deltagare
Längd: 60min vid 8 tillfällen
Pris för kursen: 2000kr/person
Nivåer: Nivåindelning sker
Anmälan: Via Matchi

Terminskurs vuxen:

Det här är kursen för dig som vill ta ditt spel till nästa nivå! Fokus kommer ligga på de fyra områdena som ligger till grund för en spelares långsiktiga utveckling; det taktiska, det tekniska, det fysiska och det mentala. Spelarna kommer följa ett träningsprogram där de utvärderas månadsvis för att se sina framsteg, samtidigt som man får råd och vägledning från sin tränare för att fortsätta utvecklas. 

Målsättningen är att vi tränar på de specifika slagen och varierar det med matchspel och olika matchsituationer där man tränar både försvar och anfallsspel och lär sig taktik och positionering.

Det här är den perfekta kursen för dig som vill utveckla ditt spel medan du lär känna andra människor som, precis som du, vill utveckla sitt spel samtidigt som man har roligt!
Antal deltagare: Max 4 deltagare
Längd: 60min/vecka under en hel termin
Pris för kursen: Beroende av antal tillfällen, se aktuellt pris i MATCHi 
Nivåer: Nivåindelning sker
Anmälan: Sker via MATCH

Terminskurs barn och ungdom

För oss på WAP är det viktigt att presentera padel för barn och ungdomar på ett roligt och lekfullt sätt. Därför bygger vår barn- och ungdomsverksamhet på glädje, utveckling och gemenskap. Vi tycker också att det är viktigt att de lär sig sporten på rätt sätt från början, så de kan fortsätta utöva padel genom hela livet. Därför ser vi till att alla våra barn- och ungdomstränare är utbildade genom WAP Academy, en träningsutbildning framtagen av Dani Dios.

Nivåerna anpassas efter barnens kunskap och förmåga. Samarbete och gruppdynamik finns alltid med som en röd tråd genom alla övningar och träningstillfällen. För oss handlar barn och ungdomsverksamheten lika mycket om att lära ut sporten som att lära barnen om livet i form av samarbete, respekt för varandra och bygga självförtroende.
Längd: 60min/vecka under en hel termin
Pris för kursen: Beroende av antal tillfällen, se aktuellt pris i MATCHi 
Nivåer: Nivåindelning sker
Anmälan: Sker via MATCH

Personlig träning

60/90min personlig träning med en av våra duktiga tränare. Kan bokas dagtid, kvällstid samt helger. Returer, volleys, grundslag eller overhead? Du väljer själv vad du vill träna på! Vi garanterar att våra erfarna tränare kommer att ge dig 100% uppmärksamhet och engagemang under er timma tillsammans.
Längd: 60/90min
Pris: Varierar beroende på tid
Anmälan: Via MATCHi eller genom att kontakta tränaren/hallen direkt och ber att få boka en PT-tid.

SÅ BOKAR DU EN TRÄNINGSKURs

Vi erbjuder både gruppträning och individuell PT-träning på alla våra anläggningar. Du hittar aktuellt utbud på din lokala WAP-anläggnings MATCHi-sida. Besök MATCHi.se och sök fram din närmsta WAP-anläggning, därefter hittar du aktuellt träningsutbud under ”Aktiviteter”.

Vill du boka en PT-tid eller dra ihop en egen träningsgrupp med dina padelkompisar? Kontakta din lokala WAP-anläggning via mail eller telefon så hjälper vi dig, du hittar kontaktuppgifter här. 

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS!

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss?