Välkommen till WAP Täby

Varmt välkomna till WAP Täby!

Här finns 4 dubbelbanor inomhus samt 4 utomhusbanor. Utöver det erbjuder vi omklädningsrum, lounge samt en välsorterad padelshop.

Anläggningen är öppen för spel varje dag mellan 06.00-00.00. Kontakta oss för bemannade öppettider. Hyr-rack, bollar, lindor, dryck och snacks finns till försäljning under hallens alla öppettider, antingen i shopen eller i varuautomater. 

Efter padeln kan du sitta ner i vår lounge eller i solen på vår uteplats, njuta av padelspel och varva ner. I direkt anslutning till hallen finns gott om gratis parkeringsplatser, glöm inte p-skiva. Obs! Kommer du med bil, parkera på besöksparkeringen märkt med ”P-skiva 3-timmar”, finns till vänster innan infarten till läktarbyggnaden. Parkeringsytorna är övervakade och felparkerade bilar bötfälls.

Hos oss kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag och spela padel. Vi ger dig 10–20% extra att spela för beroende på vilket belopp du köper för. Vi är anslutna till Epassi, Wellnet, Benify och Edenred. Köp ett klippkort med en summa som motsvarar just ditt friskvårdsbidrag. Kontakta oss via mail eller telefon eller kom in till oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen till WAP Täby!

Vill du komma i kontakt med oss?