Välkommen till WAP Skurup

Varmt välkomna till WAP Skurup!

En av Sveriges största padelanläggningar! Vi erbjuder en upplevelse utöver det vanliga med 19 padelbanor, varav 5 singelbanor och 2 tävlingsbanor med internationell standard.

Vi har även barn-banor, perfekt för barn mellan 3–8 år som vill börja spela padel. I anläggningen finns konferensavdelning, VIP-lounge, en välsorterad padelshop, café samt välrenommerade coacher och tränare.

Anläggningen är öppen för spel varje dag mellan 05.30-23.30. Kontakta oss för bemannade öppettider. Hyr-rack, bollar, lindor, dryck och snacks finns till försäljning under hallens alla öppettider, antingen i shopen eller i varuautomater.
Efter padeln kan du sitta ner i vår sköna lounge eller café, njuta av padelspel och varva ner. I anslutning till hallen finns gott om gratis parkeringsplatser. Hos oss kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag och spela padel. Vi ger dig 20–30% extra att spela för beroende på vilket belopp du köper för. Vi är anslutna till Epassi, Wellnet, Benify och Edenred. Köp ett klippkort med en summa som motsvarar just ditt friskvårdsbidrag. Kontakta oss via mail eller telefon eller kom in till oss så hjälper vi dig!

Varmt välkomna till WAP Skurup!

Vill du komma i kontakt med oss?