Varmt välkommen till

SHE PLAYS!

She Plays är en community för alla tjejer som vill upptäcka och utveckla padel tillsammans. Vi är för alla, oavsett bakgrund, kunskap och ambitionsnivå. Vår målsättning är att få fler tjejer aktiva inom sporten. 

Genom att anordna olika aktiviteter, såväl fysiska som digitala, vill vi göra sporten mer öppen och tillgänglig för alla. Vi vill få fler tjejer att testa och upptäcka sporten för första gången, men också utveckla de som redan spelar.
 
Emmie Ekdahl tidigare elitspelare i padel och grundare av She Plays har sedan starten i april 2022 tränat över 1200 tjejer runt om i landet.

Våra aktiviteter består i allt från föreläsningar, träningar till turneringar. Du hittar våra kommande aktiviteter i schemat nedan.

Varmt välkommen att bli en del av She Plays! 


KOMMANDE AKTIVIteter:

She Plays Event Hos WAP Karsltad Lamberget 30 mars

Torsdagen den 30 mars kl.17-20.00 är det dags för She Plays hos WAP Karlstad. Under 3 timmar kommer Emmie Ekdahl och våra duktiga tränare från WAP Karlstad hjälpa dig att utveckla din padel.  Emmie Ekdahl har spelat padel på elitnivå i 6 års tid och har representerat det svenska landslaget på tre EM och ett VM. Hon är erfarenhet att träna allt från nybörjare till spelare som vill komma ut och tävla på Swedish Padel Tour.

Du kommer under passet få träna på spelstrategi, positionering och hur du ska tänka när du bygger upp spelet från bakre delen av planen och framme på nät. Ett perfekt tillfälle för dig som känner att du vill komma vidare med din padel. Vi avslutar passet med matchspel med feedback så du får möjlighet att träna de olika delarna i matchsituation. Efter passet bjuder vi på lättare plockmat och du har möjlighet att ställa frågor till Emmie.


She Plays league - start 1 april

Äntligen är det dags att lansera She Plays League. She Plays League är för dig som vill spela matcher, ha kul och utveckla ditt spel som lag, med hjälp av tips och coaching av Emmie Ekdahl och våra duktiga tränare från We Are Padel.

Det är fyra fristående deltävlingar i olika städer och en final hos LeDap Stockholm med middag och fest. Varje She Plays League spelas under en dag och startar kl.10 och är färdig runt kl.16.00. Varje lag är garanterad minst 4 matcher. Det är två lag från varje klass och deltävling som går vidare till finalen den 11 november. Det är en damer B och en damer C-klass. Mer information om spelupplägg hittar du via länken nedan. 

Det kommer vara en rolig och fullspäckad dag med matcher, aktiviteter i hallen och middag på kvällen för dom som vill. Fina priser utlovas. 

WAP Örebro 1 april 
WAP Linköping 13 maj
WAP Uppsala 9 september
WAP Spånga 7 oktober
LeDap Stockholm 11 november

She Plays on Tour till wien 25-28 maj

She Plays on Tour är ett sätt att få besöka nya platser, spela padel, lära känna spelare från olika delar av landet och världen. Vi kommer träna, ha kul och äta och dricka gott. Första destinationen är Wien 25-28 maj samtidigt som World Padel Tour spelas. All träning kommer vara under ledning av Emmie Ekdahl.

Inkluderat i resan:
-        10 timmar träning 
-        En lunch och en middag
-        World Padel Tour biljett för en dag
-        2 timmar teori och matchanalys
-        Personlig feedback

Pris: 4995kr 

Kostnad för flyg och hotell tillkommer utöver. Vi har ett samarbete med Arcotel Donauzentrum 5 minuters gång från träningsanläggningen. Del i dubbelrum kostar 750kr/natt och då ingår frukost. Det finns möjlighet att boka enkelrum. 

Spelnivå - det här ska du kunna:
Positioner bak och fram på nät
Kontrollera det defensiva spelet, kunna använda väggar och inte undvika backhands
Säkra volley och lobbar
Bandeja och placeringssmash
Grundkommunikation med sin partner

Rekommenderade flyg från Arlanda:
Torsdag 25/5: Austrian Airlines 312 kl.10.05 framme 12.15
Söndag 28/5: 
Ryan Air 755 kl.06.35 anländer 08.50
Austrian Airlines 317 kl.20.25 anländer 22.35
Austrian Airlines 315 kl.17.05 anländer 19.15

Ansök om en plats här:

Torsdag:
- Träning 16-19.00
Tema: Övningar för att träna precision och säkerhet. Vi kommer träna på att kunna bemästra olika djup, höjd och fart på alla slag.
Fredag:
- Träning kl.10-12.00 - Taktiska aspekter från bakre delen av planen.
- Lunch tillsammans
- Träning kl.14-16.00 - Taktiska aspekter för nätspelet och hur du kan ta nätet på olika sätt
- Teori/workshop kl.16-17.00
Lördag:
- Träning kl.10-13.00 – Träning och miniturnering
- Kolla på WPT-matcher, få en tour i anläggningen, playes lounge osv
- Teori under dagen.
- Middag tillsammans
Söndag:
- För personer som åker sent kan vi ordna banor för matchspel på förmiddagen. Emmie kommer vara med och spela. 

Begränsat antal platser. Vid frågor maila emmie.ekdahl@wearepadel.se

FLER KOMMANDE EVENT:

She Plays League:

WAP Linköping 13/5
WAP Uppsala 9/9
WAP Spånga 7/10
LeDap Stockholm 11/11

 

 

 

 

 


gå med i vårt community!

Gå med i vårt community på Facebook och Instagram där du kan ta del av våra digitala aktiviteter, hålla dig uppdaterad öm kommande fysiska träffar och utbyta kunskap och gemenskap med padeltjejer från hela landet!

Har du funderingar eller vill komma i kontakt med oss?