Varmt välkommen till

SHE PLAYS!

She Plays är en community för alla tjejer som vill upptäcka och utveckla padel tillsammans. Vi är för alla, oavsett bakgrund, kunskap och ambitionsnivå. Vår målsättning är att få fler tjejer aktiva inom sporten. 

Genom att anordna olika aktiviteter, såväl fysiska som digitala, vill vi göra sporten mer öppen och tillgänglig för alla. Vi vill få fler tjejer att testa och upptäcka sporten för första gången, men också utveckla de som redan spelar.

Våra aktiviteter består i allt från föreläsningar, träningar till turneringar. Du hittar våra kommande aktiviteter i schemat nedan.

Varmt välkommen att bli en del av She Plays! 


KOMMANDE AKTIVIteter:

She Plays weekend Sundsvall Birsta 9-10 December

Den 9-10 december är det dags för She Plays Weekend hos WAP Sundsvall Birsta. Det kommer vara en fullspäckad fredag och lördag med träningar och matchspel med feedback för olika nivåer under ledning av Emmie Ekdahl tillsammans med våra duktiga tränare från WAP Birsta. För mer information och anmälan klicka på länken nedan. 

FLER KOMMANDE EVENT:

 

 

gå med i vårt community!


Gå med i vårt community på Facebook och Instagram där du kan ta del av våra digitala aktiviteter, hålla dig uppdaterad öm kommande fysiska träffar och utbyta kunskap och gemenskap med padeltjejer från hela landet!

Har du funderingar eller vill komma i kontakt med oss?