Varmt välkommen till

SHE PLAYS!

She Plays är en community för alla tjejer som vill upptäcka och utveckla padel tillsammans. Vi är för alla, oavsett bakgrund, kunskap och ambitionsnivå. Vår målsättning är att få fler tjejer aktiva inom sporten. 

Genom att anordna olika aktiviteter, såväl fysiska som digitala, vill vi göra sporten mer öppen och tillgänglig för alla. Vi vill få fler tjejer att testa och upptäcka sporten för första gången, men också utveckla de som redan spelar.

Våra aktiviteter består i allt från föreläsningar, träningar till turneringar. Du hittar våra kommande aktiviteter i schemat nedan.

Varmt välkommen att bli en del av She Plays! 


KOMMANDE AKTIVIteter:

She PLays Event Enköping 9 september

Den 9 september kommer She Plays till Enköping. Det kommer vara en lunchträning på 90 minuter och ett större kvällsevent på 3 timmar. Emmie Ekdahl kommer under de olika passen hjälpa dig att utveckla din padel. Emmie har spelat padel på elitnivå i 6 år och erfarenhet att träna allt från nybörjare till spelare som vi komma ut och tävla på den Svenska Touren. Det kommer under träningspasset vara fokus på hur du ska bygga upp spelet från bakre delen av planen och framme på nät. Du får tips och hjälp med positionering och strukturen på spelet. I slutet kommer det vara matchspel med feedback så att du får hjälp med att veta vad som är viktigt för just dig att tänka på. Ett perfekt tillfälle för dig som känner att du vill komma vidare med din padel. 

She plays weekend uppsala 10-11 SEPTEMBER

Den 10-11 september är det dags för vår stora She Plays Weekend i Uppsala. På lördagen är det träningar med våra toppspelare Emmie Ekdahl, Anna Åkerberg, Baharak Soleymani och våra duktiga tränare från WAP Uppsala. Du kommer också få möjlighet att testa ett styrketräningspass anpassat för padel. Kl.18.00 är det uppvisningsmatch med Emmie, Anna och Barre. Det kommer finnas möjlighet att köpa mat och mingla under kvällen. På söndagen är det She Plays turnering med A, B & C-klass. En helg fylld med massa padel som du inte vill missa.

FLER KOMMANDE EVENT:

 

 

gå med i vårt community!


Gå med i vårt community på Facebook och Instagram där du kan ta del av våra digitala aktiviteter, hålla dig uppdaterad öm kommande fysiska träffar och utbyta kunskap och gemenskap med padeltjejer från hela landet!

Har du funderingar eller vill komma i kontakt med oss?