Välkommen till WAP Mellby

Varmt välkomna till WAP Mellby!

En toppmodern padelanläggning med 5 dubbelbanor inomhus samt 2 utomhusbanor. Ni hittar oss strax utanför Laholm, mellan Båstad och Halmstad.

Samtliga banor har en takhöjd på 9 meter och är utrustade med takhängd belysning som inte bländar spelarna under spelets gång, samt anpassad ljudakustik. 

I hallen finns även rymliga omklädningsrum med dushar, café och padelshop, en härlig lounge, biljardbord, golfsimulator samt konferensrum.
Anläggningen är öppen för spel varje dag mellan 06.00-00.00. Kontakta oss för bemannade öppettider. Hyr-rack, bollar, lindor, dryck och snacks finns till försäljning under hallens alla öppettider, antingen i shopen eller i varuautomater. 

Hos oss kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag och spela padel. Vi ger dig 10–20% extra att spela för beroende på vilket belopp du köper för. Vi är anslutna till Epassi, Wellnet, Benify och Edenred. Köp ett klippkort med en summa som motsvarar just ditt friskvårdsbidrag. Kontakta oss via mail eller telefon eller kom in till oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen till WAP Mellby!

Vill du komma i kontakt med oss?