Välkommen till WAP Lidköping Lilleskog

Varmt välkomna till WAP Lidköping Lilleskog!

Här finns 7 dubbelbanor och 2 singelbanor med ca. 14m spelhöjd upp till taknock (fri spelhöjd på våning 1 är 11.4m och 8m på våning 2).

Anläggningen har ljuddämpande akustik i golv och tak för att ge en behaglig miljö att vistas i. Två av banorna är centercourts av den nya banan ”STUPA” med utspringningsmöjligheter och med panoramautförande. Intill finns läktare där vi hoppas kunna erbjuda många spännande stormatcher!

Utöver padel erbjuder vi rymliga omklädningsrum med duschar och en gemensam bastu, reception, en välsorterad padelshop, 2 konferensrum varav ett med fullutrustat kök, läktare samt trevliga umgängesytor där du kan slå dig ned- och njuta av padelspel och varva ner för och efter din match.

Hos oss kan du utveckla ditt padelspel oavsett nivå och ambition, vi erbjuder nivåanpassad privat- och gruppträning med utbildade tränare. Du hittar alla våra tränare och kurser i MATCHi. Anläggningen är öppen för spel varje dag mellan 06.00-00.00. Kontakta oss för bemannade öppettider. Hyr-rack, bollar, lindor, dryck och snacks finns till försäljning under hallens alla öppettider, antingen i shopen eller i varuautomater. I anslutning till hallen finns gott om gratis parkeringsplatser.

Nyttja ditt friskvårdbidrag hos oss! Vi ger dig 10-20% extra att spela för beroende på vilket belopp du köper för. Vi är anslutna till Epassi, Wellnet, Benify och Edenred. Erbjudandet gäller även för dig som har en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kom in så hjälper vi dig i hallen!

Varmt välkomna till WAP Lidköping Lilleskog!

Vill du komma i kontakt med oss?