Karriär som tränare 

WAP Trainer Program by Daniel Dios

Vi är stolta att kunna erbjuda en tränarutbildning i världsklass. När det kommer till att utbilda padeltränare är Daniel Dios den mest erkända utbildaren i världen och har under flertalet år arbetat för att höja standarden kring padelundervisning och utbildning i hela Europa. Han har själv utvecklat över 800 spelare och certifierat 500 tränare i länder som Sverige, Mexiko, Tyskland, Finland, Italien, Polen, Storbritannien, Portugal och Frankrike.

Daniel Dios har utvecklat WAP:s tränarmetodik och jobbar dedikerat med att utbilda och coacha våra tränare för att få ännu bättre verktyg taktiskt, tekniskt, fysiskt och mentalt. Utbildningen är uppdelad i fyra nivåer; Junior, Level 1, Level 2 och Management, för att skapa de bästa förutsättningarna för den nivån respektive tränare själv vill vara på. Med detta kan våra tränare arbeta specifikt med den målgrupp man tycker är roligast, utvecklas i tränarrollen och med möjlighet att gå vidare till en roll som chefstränare med fokus på att leda andra tränare. Dessutom finns oändliga möjligheter att ta steget vidare ut till den internationella arenan. 

We Are Padel har en tydlig målbild. Vi ska ha Sveriges bästa tränare. Med det har vi en viktig uppgift att vara en plantskola för alla som vill utvecklas som tränare. Från föräldrar som instruerar barn till den absolut högsta nivån och de som tränar världseliten. Vi utbildar kontinuerligt människor som har rätt personliga egenskaper och viljan att utvecklas till tränare, vilket säkrar upp en bredd av tränare för olika nivåer. 

Kvinnliga ledare i tränarrollen är något som saknas i hela branschen och här vill We Are Padel driva utvecklingen framåt. Vi letar därför aktivt efter tjejer som är nyfikna på tränarrollen.

Vill du jobba som tränare hos oss?

Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan och skicka in!