Karriär i organisationen

Med tillväxt uppkommer behov av nya roller vilket ger vår personal goda möjligheter att utvecklas och göra karriär i företaget. We Are Padel har grundinställningen att i möjligaste mån rekrytera från egna led. Här får du lära känna några av våra medarbetare som utvecklats i organisationen

Karate-tjej som hallansvarig

Sandy jobbar i Helsingborg och fick rollen som hallansvarig när WAP förvärvade anläggningen i november 2021. Hon har ett stort intresse för karate och klassar sig själv fortfarande som nybörjare i padel. 
– Det roliga med padel är att det är en sport för alla. Jag känner att jag kan ge så mycket till nybörjare för jag vet själv hur det är, berättar hon.

Sandy tycker om sitt jobb som innebär en stor frihet. Hon tror på WAPs långsiktiga mål med föreningstänk och aktiviteter och tror att det kommer bli riktigt bra.
– Jag är nöjd med mitt jobb idag, men skulle inte tacka nej till att ta ytterligare ett kliv och utveckla konceptet ännu mer. Och jag känner att dom möjligheterna finns i organisationen, avslutar hon.


Från hallansvarig till vice VD

Oscar började sin karriär på WAP som hallansvarig i Örebro när det bara fanns en hall i Sverige. Oscar har alltid haft ett stort driv och engagemang för det han har arbetat med, och det har varit grunden till hans utvecklingsresa i företaget. Hans roll på WAP idag är bred och innebär ett ansvar över den operativa verksamheten med alla hallar i hela Sverige. I rollen ansvarar han också för att utveckla WAP till något ännu större.
– Alla val jag har tagit i min karriär har jag gjort utifrån vad jag tycker är kul, och det är särskilt roligt att kombinera en växande sport med affärsutveckling, säger han.

Oscar tror att det är hans engagemang för det han gör, med en självsäker och ödmjuk inställning, som har tagit honom dit han är idag. För att utvecklas är hans tips att göra det man tycker är roligt, testa olika roller för att få erfarenhet och förståelse för olika personer och slutligen; att våga göra nya saker!


Värderar gemenskapen högt

Azeez arbetar som städ- och banvårdare i Örebro. Hans arbetsuppgift är att se till så banorna och hallen är i bra skick för att spela på varje dag, och att det är en städad och trevlig miljö i hallen.
–Jag tycker det är jätteroligt att vara en del av WAP teamet för vi jobbar tillsammans och för att vi har en så härlig gemenskap, berättar han. 

Azeez säger att han känner en stolthet av att jobba på WAP och att det är ett ställe där alla är välkomna och kan utvecklas. Azeez är glad på jobbet och visar alltid ett varmt välkomnande till hallen.
– Jag tycker att det är lättare att göra ett bra jobb när man kan sporten och när det är så trevliga människor. Jag brukar spela lite padel på min fritid, säger han. 


Det här är ett riktigt lyx-jobb

Anton jobbar idag som hallansvarig men började sin karriär på WAP som timanställd vid sidan av sitt tidigare jobb. Han var bara timanställd i 2–3 veckor innan hans dåvarande chef fick en annan roll och Anton erbjöds rollen som hallansvarig. Han tycker att det riktigt kul att jobba med padel eftersom man får träffa så mycket nya människor och för att det alltid är en härlig stämning. 
– Det ger så mycket energi när det alltid är glada miner. För mig som älskar padel är det här ett riktigt lyx-jobb, säger han. 

Antons jobb innebär mycket frihet och att kunna se hur det går för anläggningen varje vecka ser han som en drivkraft till jobbet. 
– Man får som ett direkt kvitto på vad kunderna är nöjda med och resultatet på hur anläggningen går, vilket gör att man får en vilja att utvecklas hela tiden, tycker han.  


Man måste våga för att utvecklas

Linnea har fått tjänsten som Nationell eventansvarig på WAP Holding och arbetar med att hjälpa våra hallar ute i Sverige med att skapa event och öka spelet på banorna. Hennes karriär i padelbranschen började som timanställd hallpersonal i Lidköping som sedan övergick till hallansvarig, vilket gav Linnea idéen till arbetet som hon har idag. Hon såg ett behov hos hallansvariga att få stöttning i att skapa event, vilket var arbetsuppgifter hon själv tyckte var allra roligast och något som hon ville fokusera på.

Linnea tillsammans med sin dåvarande chef, Sören, kom med idéen till WAP om att skapa en ny tjänst som eventansvarig.­­
– Det är kul att det finns så stora utvecklingsmöjligheter och jättekul att företaget visar att dom tror på mig och är villiga att testa den här tjänsten och mina idéer. Bara man vågar och visar att man vill så finns det stora möjligheter att utvecklas, och WAP visar verkligen att dom tror på en och lyssnar på ens idéer, fortsätter Linnea.