Varmt välkommen till

JUNIOR PLAYS!

träningsverksamhet för barn och ungdom

Junior Plays med Emmie Ekdahl & Dani Dios


Vi har tillsammans med vår headcoach Dani Dios, Emmie Ekdahl från She Plays och WAP Padel Club tagit fram ett nytt koncept för träning och coaching av barn och ungdom.

Under Junior Plays- eventen har barn och ungdomar möjlighet att komma och träna och utveckla sin padel tillsammans med Emmie och Dani. Emmie har spelat padel på elitnivå i 6 år och erfarenhet att träna allt från nybörjare till spelare som vill komma ut och tävla på den Svenska Touren. Dani har jobbat med padel i 23 år och han var tidigare förbundskapten för det Svenska Landslaget och har lång erfarenhet av att träna alla åldrar och nivåer.

Det kommer vara intensiva träningshelger där de kommer jobba med positionering, teknik, spelstrategi och mycket mer.  Det kommer även finnas aktiviteter för föräldrar samt möjlighet till eget spel för självkostnadspris.


KOmmande EVENT:

5-6 November, WAP örebro aspholmen

Junior Plays första event hålls i Örebro på WAP Aspholmen där våra huvudtränare Dani Dios och 'She Plays' Emmie Ekdahl har skapat ett upplägg specielt anpassat för barn och ungdomar. Detta event är öppet för tjejer och killar i åldrarna runt 13-14 år.

Hur ansöker du?
Presentera kort dig själv genom att besvara nedanstående frågor:

• Namn, ålder, var du bor och vart du brukar spela/träna padel
• Hur länge har du spelat och vad är dina ambitioner med din padel?
• Har du tävlat något?
• Vem tränar dig idag och tillhör du någon klubb?

Skicka din ansökan via formuläret eller genom att maila emmie.ekdahl@wearepadel.se, sista ansökningsdag är den 14 oktober. När ansökningstiden har gått ut kommer du få besked via mail och du bekräftar din plats genom att svara på mailet och betala in anmälningsavgiften till betalningsinformationen som du kommer få. Det finns totalt 24 platser. 

Under lördagen kan medföljande föräldrar delta i en workshop med Johan Fallby, idrottspsykolog och såklart finns det möjlighet till spel i hallen för självkostnadspris. Eventet är framtaget i samarbete med WAP Padel Club Sverige och WAP Padel Club Örebro.


SCHEMA LÖRDAG

09:45
Samling på WAP Aspholmen, Nastagatan 11, Örebro

10:00-12:00
Pass på banan

12:00-13.00
Lunch 

13:00-15.00
Pass på banan

15:00-18.00
Umgänge och middag i hallen

SCHEMA SÖNDAG

10:00-12.00
Pass på banan

12:00-13.00
Lunch & avslutning 


PRIS:

1795 Kr, inkl. två luncher och en middag.

Del i 3-bäddsrum 500kr/ungdom tillkommer för de som önskar boende, som vi hjälper till att samordna. 

För föräldrar som följer med från andra städer och behöver hjälp med boende har vi ett samarbete med City Hotel i Örebro. 


En del av WAP PADEL CLUB

gå med i WAP Padel clubs community!


Gå med i vårt community på Instagram där du kan ta del av våra digitala aktiviteter, hålla dig uppdaterad om kommande fysiska träffar och utbyta kunskap och gemenskap med medlemmar från hela landet!

Har du funderingar eller vill komma i kontakt med oss?