ÖPPNAR I JUNI 2022

Varmt välkomna till WAP Gävle Ersbo!

En toppmodern padelanläggning med 7 dubbelbanor varav en centercourt med utspring, samt 1 singelbana. Ni hittar oss på Johannesbergsvägen på Ersbo strax intill E4:an.

Utöver padel erbjuder vi rymliga omklädningsrum med duschar, reception, en välsorterad padelshop, samt härliga loungeytor där du kan slå dig ned- och njuta av padelspel före och efter din match. Hos oss kan du utveckla ditt padelspel oavsett nivå och ambition, vi erbjuder nivåanpassad privat- och gruppträning med utbildade tränare. Du hittar alla våra tränare och kurser i MATCHi.

Anläggningen är öppen för spel varje dag mellan 06.00-00.00. Kontakta oss för bemannade öppettider. Hyr-rack, bollar, lindor, dryck och snacks finns till försäljning under hallens alla öppettider, antingen i shopen eller i varuautomater. I anslutning till hallen finns gott om gratis parkeringsplatser. Nyttja ditt friskvårdbidrag hos oss! Vi ger dig 20–30% extra att spela för beroende på vilket belopp du köper för. Vi är anslutna till Epassi, Wellnet, Benify och Rikskortet. Erbjudandet gäller även för dig som har en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kom in så hjälper vi dig i hallen!

Varmt välkomna till WAP Gävle Ersbo!

Vill du komma i kontakt med oss?