WAP | We are padel

friskvård

Utnyttja friskvårdsbidraget hos oss!

Padel är en av många aktiviteter som är godkänd av Skatteverket för friskvårdsbidrag, så passa på att utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss på We Are Padel. Samtliga av våra anläggningar är anslutna till Benify, ePassi, Wellnet och Edenred. Du kan även göra ditt köp direkt i MATCHi där du enkelt kan komma åt dina kvitton för redovisning. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka strötider,  träningskurser, aktiviteter, köpa värdekort med olika summor och betala ditt seriespel. Läs nedan hur du går till väga för att nyttja din friskvård.
Köp våra värdekort - få upp till 20% extra
På samtliga av våra anläggningar går det att köpa våra värdekort för friskvård. Dessa värdekort finns i flera olika summor och ger dig 10-20% extra att boka för. Värdekorten kan användas för bokning av speltider och aktivteter. Värdekortet är giltigt i ett år från inköpsdatum och är inte limiterat till specifika dagar eller tider utan kan användas flexibelt på den lokala WAP-anläggning där du gör ditt köp. Du hittar värdekorten på din anläggnings MATCHI-sida.
Välj mellan värdkort:
Bonuskort Liten – 10% extra
Köp för 1000 kr och får 10% extra att spela för.
Bonuskort Mellan – 15% extra
Köp för 2000 kr och får 15% extra att spela för.
Bonuskort Mellan – 20% extra
Köp för 3000 kr och får 20% extra att spela för.

Redovisa kvitto - SÅ GÖR DU

Om du har en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kan du enkelt köpa och få ut ett kvitto via vår bokningsportal MATCHi. Först och främst är det viktigt att du har uppdaterat din MATCHi-profil med korrekta uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer etc. Profilen kan du uppdatera genom att klicka på ditt nanmn upp till höger i MATCHi och välj “Min profil” i rullgardinsmenyn. Därefter kan du i högra kolumnen på sidan uppdatera din profil med rätt födelsedatum, adress, etc.
Hur tar jag fram kvittot?
Gå till MATCHi och logga in med dina uppgifter där. Klicka på ditt namn uppe till höger och välj sedan "Mina betalningar" i rullgardinsmenyn. Där får du en översikt över alla dina betalningar och bokningar som du gjort antingen via MATCHi eller PDLU.com.

Kvittona går att ladda hem i PDF-format som du senare kan skicka in till din arbetsgivare.

Har du frågor om friskvård kan du alltid kontakta din lokala WAP-anläggning så hjälper de dig.

Nyttja friskvårdsbidraget till seriespel
Om du vill nyttja din friskvård för att delta seriespel så gör du så här:
Benify, ePassi, Wellnet och Edenred: du gör ditt köp i friskvårdsportalen som vanligt, se hur du går till väga nedan under rubriken "Anslutna friskvårdsportaler". När du fått dina krediter insatta på ditt MATCHi-konto så kontaktar du den WAP-anläggning där du vill delta i seriespelet så hjälper personalen dig att omvandla dina krediter till betalning av seriespelet.
Kvitto: Se rubriken "Hur tar jag fram kvitto" hur du går till väga för att få fram ett kvitto i MATCHi för din betalning av seriespelet.

Anslutna friskvårdsportaler

Hos oss på We Are Padel erbjuder vi friskvårdsköp i form av krediter som nyttjas vid köp av bantider genom ansluten friskvårdsportal. Köp kan även göras direkt i hallen samt med Edenreds. Kontakta din lokala WAP-anläggning om du har några frågor eller funderingar.

Så här handlar du:

1. Du köper köper erbjudandet via din anslutna friskvårdsportal
2. WAP får en bekräftelse av köpet
3. WAP läser in köpt belopp enligt erbjudandet på kunds MATCHi-konto
4. WAP meddelar kund att krediterna är inlästa och aktiverade

anslutna friskvårdsportaler

Friskvårdsköp kan inte nyttjas för köp av andra varor i form av shop-varor så som rack, padelutrustning, kläder, konfektyr eller annat dylikt.

Har du frågor OM HUR DU NYTTJAR DIN friskvård? Tveka inte att kontakta dn lokala wap-anlägging.