Välkommen till WAP Alingsås

Varmt välkomna till WAP Alingsås!

 Här finns 9 dubbelbanor samt 2 singelbanor inomhus samt 2 utomhusbanor. Du finner oss nära E20 vid Borgens Industriområde på vägen ut mot Bälinge.

De 9 dubbelbanorna inomhus är panoramabanor varav 8:a av dem har en takhöjd på 12 meter. En av dubbelbanorna samt de två singelbanorna ligger placerade som skycourts på ett entresolplan cirka 3,5 meter upp i luften vilket gör att det blir en härlig känsla att spela på dessa svävande banor. 

I anläggningen finns rymliga omklädningsrum, bastu, kiosk, en välfylld padelshop samt härliga gemensamma ytor centralt i anläggningen vilket gör att man kan följa spel på fyra banor samtidigt. Anläggningen är öppen för spel varje dag mellan 06.00-00.00. Kontakta oss för bemannade öppettider.

Hyr-rack, bollar, lindor, dryck och snacks finns till försäljning under hallens alla öppettider, antingen i shopen eller i varuautomater. Samtliga banor har blått tourgräs från Mondo som också är den officiella leverantören av konstgräs till World Padel Tour. Ventilationssystemet är speciellt anpassat till padelspel för att ge ett hälsosamt och bra inomhusklimat. Belysningen håller mycket hög klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning.

Hos oss kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag och spela padel. Köp ett klippkort med en summa som motsvarar just ditt friskvårdsbidrag. Kontakta oss via mail eller telefon eller kom in till oss så hjälper vi dig!

Varmt välkommen till WAP Alingsås!

Vill du komma i kontakt med oss?